Pārdošanai tiek piedāvāti gaiši apartamenti jaunajā dzīvojamā projektā PineWood Apartments, kurš atrodas īsas pastaigas attālumā no tīras, smilšainas pludmales. Projekts sastāv no 30 dzīvokļiem un bija īpaši izstrādāts tiem, kas novērtē Jūrmalas mieru un komfortu. Lai patīkami uzturētos kopā ar ģimeni, draugiem vai vienkārši vienatnē ar dabu, pirmajā stāvā ir dzīvokļi ar terasi, ar balkoniem otrajā un ar plašām jumta terasēm dzīvokļiem trešajā.

Teritorijā esošā vēsturiskā savrupmāja ir klasiskās Jūrmalas arhitektūras piemērs un harmoniski iekļauta modernu māju ar gaišiem un ērtiem dzīvokļiem projektēšanā.

IEKŠĒJĀ INFRASTRUKTŪRA:
Projekts atrodas slēgtā teritorijā. Ieeja teritorijā ir caur vārtiem ar tālvadības pulti. Katram dzīvoklim ir autostāvvieta teritorijā. Ģimenēm ar bērniem pagalmā ir rotaļu laukums.

TEHNISKĀ SPECIFIKĀCIJA:
Izstrādājot PineWood Apartments projektu, MARK ARHITEKTI biroja arhitekti saskārās ar uzdevumu ne tikai integrēt projektu zemstāvu Jūrmalas ēku un priežu mežu kopējā attēlā, bet arī radīt videi efektīvu kompleksu, kas atbilst prasībām mūsdienu ģimenes. Projektam tika izvēlēts kodolīgs, harmonisks stils.

Lai sasniegtu vislabāko rezultātu, projekta PineWood Apartments izstrādātāji ir izvēlējušies tehnoloģijas, kas nodrošina struktūras kvalitāti un uzticamību.

Ārsienas un griesti tiek ielej vienlaicīgi un rada masīvu dzelzsbetona struktūru. Katras sienas kopējais biezums sastāv no betona biezuma un divu ar cementu savienotu skaidu plātņu biezuma, kas izgatavotas pēc jaunākās Austrijas tehnoloģijas, kas garantē vienmērīgu siltuma sadalījumu uz sienas virsmas, labvēlīgu telpu mikroklimatu, augstu skaņas izolāciju un uguni pretestība, ko apstiprina starptautiski sertifikāti. Visi šie īpašumi veicina ērtu un pieejamu ēku ekspluatāciju nākotnē.

VST sistēma (patentēta fiksēto veidņu sistēma) uzņemas visaugstāko uzstādīšanas precizitāti, kas uzlabo struktūras kvalitāti kopumā. Betona pildīšana tiek veikta vienā gabalā – VST sistēmai nav savienojumu starp paneļiem.

Drošību teritorijā nodrošina videonovērošanas sistēma, telpās ir uzstādīti siltuma un dūmu sensori.

Apkure – autonoma gāze.

Terases, iekšējie pagalmi un balkoni veido 42% no visu ēku platības. Terases ir izgatavotas no tonētas lapegles, siltumizolācijas slānis ir saskaņā ar Latvijā noteiktajiem Eiropas standartiem.

Labiekārtota teritorija – 80% no zemes. Thujas tiek stādītas pa perimetru, teritorijā atrodas unikāls gadsimtiem vecs ozols – aizsargājams dabas piemineklis.

Iekšējās sienas tiek izgatavotas, izmantojot tehnoloģiju, kas nodrošina augstu skaņas izolāciju un ugunsizturību.

Logi ir augstas kvalitātes koka rāmji.

Dzīvokļi ir pabeigti ar Villeroy & Boch sanitārtehnikas izstrādājumiem, koka grīdām.

DZĪVOKĻA PLĀNOJUMS:
– Dzīvojamā istaba apvienota ar virtuvi
– 2 guļamistabas
– 1 vannas istaba
– Terase

RAJONA INFRASTRUKTŪRA:
Pārtikas veikals Elvi
Lauku produkti
Restorāns 36. Line Grill
Kafejnīca Kinza House
Kafejnīca Madame Brioche
Skola
Bērnudārzs
Degvielas uzpildes stacija Circle K
Autobusa pietura
Dzelzceļa stacija

Atsevišķi apspriests nomas variants ar pirkšanas tiesībām.

RAKSTUROJUMS:
Stāvs: 3
Istabas: 3
Guļamistabu skaits: 2
Vannas istabu skaits: 1
Kopējā platība: 203 kv.m
Dzīvojamā platība: 98 kv.m
Terase: 106 kv.m

Property Features

  • slēgta kāpņu telpa
  • Elevator
  • stāvvieta pagalmā
  • very good location

Atrašanās vieta